Å ikke stille spørsmål, arbeidsgiveren er ute etter å se at du er interessert i detaljene rundt den aktuelle stillingen, bedriften du vil jobbe i, strukturen i bedriften og kulturen på arbeidsplassen.
Ore i Adeccco sier samtidig at det ikke betyr at testene nødvendigvis er dårlige om de ikke er sertifisert, og de bruker også noen tester som ikke er sertifisert.
Det ble liksom akkurat klassisk bil chat rom passe nært.Blir du aldri kontaktet igjen etter å ha tatt en test, så bør du kontakte bedriften og kreve en tilbakelesning, mener hun.Kilde: m LES OGSÅ: ALT OM jobbintervjuet Kjøp Mac og få Beats (verdi.490,-) med på kjøpet!Intervjuer: Kan du huske situasjoner der du har brukt ditt nettverk for å få en jobb?Det forteller i hvert fall Anne Berglund Ore, som er fagansvarlig rekruttering i Adecco Norge.Hun tror derfor norske jobbsøkere til stillinger i utlandet vil ha større utfordringer enn søkere fra land der dette er mer utbredt.WI-FI (trådløst nettverk) kan i blant oppleve forstyrrelser og en Ethernet-løsning er derfor mer stabil.
Daglig leder ved grunnskolen, Henning Nordby, forteller at de får 3-400 søkere til hver ledige lærerstilling som utlyses, og at de ikke har kapasitet til å fly inn alle de ønsker å intervjue.
Intervjuer: Kan du tenke deg noen etiske problemstillinger rundt dette?
S3: nei, ikke enda.Intervjuer: Syns du det var etisk riktig gjort?Ser du noen ulemper ved det?Har du fått en jobb via nettverk?Men, jeg absolutt tenker at jeg er på god vei.Det betyr at du skal matche både jobben og bedriften og det er ingen riktige svar på en personlighetstest.Søk øyekontakt med intervjueren (se inn i kameraet ditt) mens dere snakker - og for all del unngå å kun på din egen skjerm. .En ting det er greit å vite om er at det finnes tester med et godkjent-stempel, påpeker Ore.Kandidater som ikke vil eller kan komme med realistiske innspill på svake sider eller hva de kan forbedre seg på viser mangel på selvinnsikt.


[L_RANDNUM-10-999]